Video: Jak mohu položit otázku?

Možnost položit vlastní dotaz do poradny mají pouze předplatitelé služby DAUČ - více informací naleznete ve srovnávací tabulce našich předplatných.

Pusťte si krátké manuálové video, kde se dozvíte jak otázku položit:

 

Nebo postupujte podle následujícího návodu:

1. Přihlaste se do svého profilu a v záložce Expertní odpovědi klikněte na "Položit otázku".

2. Otevře se nová stránka, na které se vám vpravo nabízejí nejčtenější otázky z poslední doby. Klikněte na modré tlačítko „Položit vlastní otázku“.

3. Jakmile začnete psát svůj dotaz, vpravo se budou nabízet související dotazy. Pokud si mezi nimi vyberete, máte odpověď okamžitě! V případě, že vám žádný z nabízených dotazů nevyhovuje, pokračujte vyplňováním polí pro zapsání vašeho vlastního dotazu.

4. Poté, co dopíšete svůj dotaz, přiřaďte mu kategorii, klikněte na modré tlačítko „Pokračovat“, které se nachází pod výčtem kategorií. Ještě jednou se podívejte na výběr nabízených odpovědí, a pokud vám ani teď žádná nevyhovuje, klikněte na modré tlačítko „Odeslat otázku“.

Poznámka: Přiřazením odpovídající kategorie můžete urychlit zpracování odpovědi našimi redaktory - dotaz se tak rychleji dostane ke správnému specialistovi.

Tip: U delších dotazů doporučujeme napřed psát text ve vašem počítači např. ve Wordu nebo v poznámkovém bloku a až poté vložit celý text do pole otázky. Při případném výpadku spojení tak předejdete tomu, že se vám text v prohlížeči neuloží.