Týdeník DAUČ - proč si ho nenechat ujít?

Nejdůležitější novinky z webů ministerstev, vlády, profesních komor a dalších oficiálních i zpravodajských webů za uplynulý týden – to je týdeník DAUČ

My zjišťujeme – vy víte!

Každý týden vypracujeme shrnutí nejdůležitějších událostí z téměř 50 tuzemských zdrojů. Všechny důležité novinky včetně zdrojových odkazů dostanete každou středu na pár nabitých stranách.

Vybíráme také nejnovější daňovou judikturu a odpovědi na dotazy z naší odborné poradny. Nechybí ani pravidelný termínový kalendář, v němž vždy zohledňujeme aktuální legislativní situaci.

 

Koho sledujeme?

Mezi sledovanými weby nechybí samozřejmě stránky Ministerstva financí, Finanční správy a vlády České republiky, dále například ministerstev práce a sociálních věcí, pro místní rozvoj, zemědělství, vnitra i průmyslu a obchodu. Sledujeme profesní organizace jako KDP, Svaz účetních i Komoru certifikovaných účetních, Komoru auditorů, Národní účetní radu, Českou advokátní komoru, ale také soudy i důležité úřady, jako je Česká správa sociálního zabezpečení, Úřad pro ochranu osobních údajů nebo NKÚ a ÚOHS atd.

 

Šetříme váš čas!

Každý ze sledovaných informačních zdrojů má jinou strukturu, a může být proto obtížné se ve všech rychle zorientovat a zjistit, jaké jsou ty nejdůležitější informace. Nám, i když už je to naše rutinní práce, tento monitoring zabere až 4 hodiny týdně!

A tento čas rádi ušetříme právě vám, našim zákazníkům, abyste ho měli více pro svoje vlastní klienty a jejich spokojenost.

 

Ukázkové číslo týdeníku

Ukazkove cislo tydenikuProhlédněte si ukázkové číslo jednoho z našich týdeníků, který zasíláme našim předplatitelům verze INDIVIDUAL, MASTER a PREMIUM každou středu (výjimkou jsou letní prázdniny a vánoční svátky, kdy se harmonogram rozesílky liší).

 

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na redakce@dauc.cz.