D-344 Postup pro vyřešení problematiky evidenčního a fyzického předání pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu, v souvislosti s účinností novely zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů

Schválený:
D-344
Pokyn
ze dne 10. 12. 2010
Postup pro vyřešení problematiky evidenčního a fyzického předání pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu, v souvislosti s účinností novely zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů
Referent:
Eva Lepšíková,
tel.: 257 044 241
Č.j.: 48/117 826/2010-905
I.
S účinností od 1. 1. 2011 vstoupí v platnost novela zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů. Dle ustanovení § 85 odst. 2 novely uvedeného zákona dojde ke změně spočívající v tom, že od 1. 1. 2011 orgány oprávněné k ukládání a vybírání pokut v blokovém řízení nebudou již dále odebírat pokutové bloky tak jako dosud od příslušného finančního úřadu, ale od příslušného
celního úřadu
, plyne-li výnos z pokut do státního rozpočtu nebo do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního předpisu. (Změna souvisí s výkonem tzv. dělené správy, která od 1. 1. 2006 přešla z finančních úřadů na celní úřady).
V této souvislosti a na základě jednání Ministerstva financí a Generálního ředitelství cel došlo ke stanovení jednotného postupu pro evidenční a fyzické předání pokutových bloků, plyne-li výnos z pokut do státního rozpočtu nebo do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního předpisu, z územních finančních orgánů na celní správu, a to od roku 2006 do roku 2010. Jedná se o pokutové bloky skl. č. 26 6100 - 26 6110 a 26 6220 - 26 6224 (příloha č. 1).
II.
Postup pro evidenční a fyzické předání pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu
Za účelem evidenčního a fyzického předání pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu předložilo Generální ředitelství cel seznam příslušných celních úřadů a celních ředitelství pro převzetí pokutových bloků ve vztahu k jednotlivým finančním úřadům a finančním ředitelstvím, které budou evidenčně i fyzicky pokutové bloky celní správě předávat (příloha č. 2).
Pro
evidenční předání
pokutových bloků pořídí každý předávající
finanční úřad
ve dvou vyhotoveních fotokopie dokumentace o evidenci pokutových bloků za roky 2006 - 2010. Originál dokumentace zůstane na finančním úřadu. Jednu kopii dokumentace zašle finanční úřad v příloze průvodního dopisu na příslušný celní úřad, druhou kopii dokumentace zašle na Generální ředitelství cel, odbor 24, Budějovická 7, 140 96 Praha 4 (dále jen „GŘC“). Kopii průvodního dopisu o předání dokumentace z finančního úřadu na celní úřad zašle finanční úřad příslušnému finančnímu ředitelství.
V případě, že finanční úřad bude
předávat pokutové bloky fyzicky
ze svých skladových zásob na příslušný celní úřad, vyzve finanční úřad příslušný celní úřad k osobnímu převzetí pokutových bloků. Před převzetím pokutových bloků na finančním úřadu se odpovědný pracovník celního úřadu prokáže platným pověřením k převzetí pokutových bloků, opatřeným kulatým úředním razítkem celního úřadu. Pokutové bloky budou předány a převzaty protokolárním způsobem. Vzor předávacího protokolu je uveden v příloze č. 3. (Jedná se o tiskopis skl. č. 25 5655, který je dostupný na Intranetu České daňové správy v databázi tiskopisů pro FÚ ve skupině „Placení“. V elektronické podobě lze tiskopis vyplnit, určité údaje sečíst, uložit apod.). Z oboustranně potvrzeného předávacího protokolu i z pověření k převzetí pokutových bloků pořídí finanční úřad 3 kopie. Originály dokladů si ponechá finanční úřad k založení, jednu kopii předá pracovníku celního úřadu přebírajícímu pokutové bloky a po jedné kopii zašle příslušnému finančnímu ředitelství a GŘC.
Postup pro evidenční i fyzické předání pokutových bloků z
finančních ředitelství
bude obdobný jako postup pro evidenční a fyzické předání z finančních úřadů, avšak s tím rozdílem, že finanční ředitelství budou předávat dokumentaci, příp. skladové zásoby pokutových bloků celním ředitelstvím. Předávané doklady (dokumentace o evidenci, pověření k převzetí a předávací protokoly k fyzicky předaným pokutovým blokům) budou vyhotoveny ve 2 kopiích, z nichž jedna kopie bude předána příslušnému celnímu ředitelství, druhá kopie bude zaslána GŘC. Kopie průvodního dopisu o předané dokumentaci bude zaslána z finančních ředitelství Ministerstvu financí.
Termín pro
evidenční předání
pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu -
do 3. 1. 2011
; termín pro
fyzické předání
pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu -
do 10. 1. 2011.
III.
Roční vyúčtování pokutových bloků
za rok 2010 (dále jen „vyúčtování“) zpracované orgány a úřady oprávněnými k ukládání a vybírání pokut v blokových řízeních bude předkládáno ve dvojím vyhotovení na tiskopise vydaném Ministerstvem financí skl. č. 25 5643 (příloha č. 5) příslušným celním úřadům. Tyto úřady spolu se svým vyúčtováním postoupí převzatá vyúčtování příslušným finančním úřadům. Ty provedou kontrolu první strany obou výtisků (vyúčtování pokutových bloků) v návaznosti na evidenci pokutových bloků vedenou na finančních úřadech. Po odsouhlasení opatří první strany obou výtisků otiskem úředního razítka finančního úřadu. Pro vlastní potřebu si pořídí kopii první strany (vyúčtování pokutových bloků) i druhé strany (vyúčtování peněz za vydané pokutové bloky) a originály vrátí zpět příslušným celním úřadům. Celkovou sumarizaci vyúčtování zašlou finanční úřady příslušným finančním ředitelstvím.
Celní úřady provedou kontrolu druhé strany tiskopisu vyúčtování včetně peněz odvedených orgány za pokutové bloky vydané pokutovaným osobám a zařídí nápravu případných nesprávností. Potvrzené vyúčtování opatřené otiskem úředního razítka celního úřadu v jednom vyhotovení vrátí zpět předkládajícím orgánům, druhé vyhotovení si ponechají pro vlastní potřebu. Celkovou sumarizaci vyúčtování zašlou celní úřady GŘC.
IV.
Ukončení platnosti bloků na pokuty ukládané dle § 37a zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů
Fyzické ani evidenční předání pokutových bloků z územních finančních orgánů na celní správu se
netýká
bloků na pokuty ukládané dle § 37a zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů, skl. č. 26 6121 - 26 6124 (příloha č. 4). Uvedené pokutové bloky bude možné používat pouze do 31. 12. 2010. Po tomto datu budou pokutové bloky dále nepoužitelné, neboť ukončí svoji platnost.
Tímto Pokynem Ministerstvo financí
souhlasí s odpisem a hromadnou likvidací
pokutových bloků vydávaných dle § 37a zákona č. 337/1992 Sb., proto není nutné zasílat Ministerstvu financí od územních finančních orgánů individuální žádosti o odpis a likvidaci těchto pokutových bloků.
Fyzická likvidace neplatných pokutových bloků bude provedena na finančních úřadech protokolárním způsobem. Termín dokončení likvidace pokutových bloků -
do 28. 2. 2011
. Protokol o provedené likvidaci bude z finančních úřadů zaslán finančním ředitelstvím, která v jednom vyhotovení zašlou souhrnně protokoly od finančních úřadů provádějících fyzickou likvidaci Ministerstvu financí.
Od účinnosti daňového řádu k 1. 1. 2011 se již při správě daní s využitím tzv. blokové pokuty nepočítá. Řešení pořádkové pokuty na místě však bude možné. V souladu s § 249 odst. 3 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád bude vydán nový tiskopis „Sešit stvrzenek o úhradě pořádkové pokuty“ skl. č. 26 6204. Jeho provedení bude obdobné jako tiskopis „Sešit stvrzenek k inkasu daní v hotovosti“ (skl. č. 26 6202), tzn. 50 barevně od sebe odlišných trojlistů.
V.
Žádosti o likvidaci znehodnocených pokutových bloků
Žádosti o likvidaci znehodnocených pokutových bloků předkládané orgány a úřady oprávněnými k ukládání a vybírání pokut v blokových řízeních příslušným finančním úřadům budou zaslány z finančních ředitelství tak, aby byly Ministerstvu financí doručeny nejpozději do 15. 12. 2010. Na základě stanoviska Ministerstva financí k těmto žádostem sděleným prostřednictvím finančních ředitelství příslušným finančním úřadům bude v průběhu měsíce prosince 2010 provedena skartace znehodnocených pokutových bloků na finančních úřadech ještě před evidenčním předáním pokutových bloků celním úřadům a celním ředitelstvím.
Žádosti předložené finančním úřadům po 13. 12. 2010 budou v průběhu měsíce ledna 2011 předány vč. znehodnocených pokutových bloků příslušným celním úřadům.
VI.
Objednávky pokutových bloků
Objednávky pokutových bloků pro rok 2011 nebudou ze strany orgánů a úřadů oprávněných k ukládání a vybírání pokut v blokových řízeních předkládány příslušným finančním úřadům, ale příslušným celním úřadům. Nadřízené orgány ukladatelů blokových pokut byly již Ministerstvem financí o této skutečnosti informovány s upozorněním, že objednávky pokutových bloků na rok 2011 mají být předloženy příslušným celním úřadům v termínu - do 2. 1. 2011.
V případě, že orgány oprávněné k ukládání a vybírání blokových pokut již do současné doby předložily objednávky pokutových bloků na rok 2011 příslušným finančním úřadům, budou tyto objednávky z finančních úřadů do 3. 1. 2011 postoupeny příslušným celním úřadům. Kopie o postoupení objednávek budou zaslány objednávajícím orgánům nebo úřadům na vědomí.
VII.
Podle tohoto Pokynu postupují všechny územní finanční orgány a orgány celní správy.
VIII.
Příloha č. 1
Seznam pokutových bloků pro evidenční a fyzické předání z územních finančních orgánů na celní správu od roku 2006 - 2010.
Příloha č. 2
Seznam úřadů celní správy pro evidenční i fyzické převzetí pokutových bloků ve vztahu k seznamu územních finančních orgánů.
Příloha č. 3
Vzory tiskopisů předávacích protokolů pokutových bloků.
Příloha č. 4
Seznam pokutových bloků určených k fyzické likvidaci po 1. 1. 2011.
Příloha č. 5
Vzor tiskopisu pro vyúčtování pokutových bloků.
RNDr. Ladislav Minčič, CSc. MBA, v. r.
1. náměstek ministra financí
 
Příloha 1
Seznam pokutových bloků pro evidenční a fyzické předání z územních finančních orgánů na celní správu od roku 2006 - 2010
Bloky na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
Sklad.      MFin     Název tiskopisu
číslo
------------------ ----------------------------------------------------
26 6100     6 100    Bloky na pokuty na místě nezaplacené
------------------ ----------------------------------------------------
26 6103     6 103    Bloky v hodnotě 50,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6104     6 104    Bloky v hodnotě 100,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6105     6 105    Bloky v hodnotě 500,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6106     6 106    Bloky v hodnotě 1 000,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6107     6 107    Bloky v hodnotě 200,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6108     6 108    Bloky v hodnotě 300,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6109     6 109    Bloky v hodnotě 400,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
26 6110     6 110    Bloky v hodnotě 2 500,- Kč na pokuty za přestupky
------------------ ----------------------------------------------------
Bloky na pokuty za přestupky (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
Sklad.      MFin    Název tiskopisu
číslo
----------------- --------------------------------------------------------------------------
26 6220     6 220   Bloky na pokuty na místě nezaplacené
                    (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního
                    předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
26 6221     6 221   Bloky v hodnotě 50,- Kč na pokuty za přestupky
                    (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního
                    předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
26 6222     6 222   Bloky v hodnotě 100,- Kč na pokuty za přestupky
                    (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního
                    předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
26 6223     6 223   Bloky v hodnotě 500,- Kč na pokuty za přestupky
                    (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního
                    předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
26 6224     6 224   Bloky v hodnotě 1 000,- Kč na pokuty za přestupky
                    (výnos z pokut plyne do rozpočtu určeného na základě zvláštního právního
                    předpisu)
----------------- --------------------------------------------------------------------------
 
Příloha 2
Seznam úřadů celní správy pro evidenční i fyzické převzetí pokutových bloků ve vztahu k seznamu územních finančních orgánů
---------------------------------- --------------------------- ------------------------------------------------ ---------------------------------- -------------------------------------------
Název FÚ a FŘ                       Název CÚ a CŘ               Adresa                                                   Jméno kontakt. osoby        Č. telefonu       e-mail
---------------------------------- --------------------------- ------------------------------------------------ ---------------------------------- -------------------------------------------
FÚ pro Prahu 1                      CÚ Praha 1                  Washingtonova 11, 113 54 Praha 1                         Kupcová Marcela             261334619       m.kupcova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 2                      CÚ Praha 1                  Washingtonova 11, 113 54 Praha 1                         Kupcová Marcela             261334619       m.kupcova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 3                      CÚ Praha 1                  Washingtonova 11, 113 54 Praha 1                         Kupcová Marcela             261334619       m.kupcova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 4                      CÚ Praha D1                 Nupaky 148, 251 01 Říčany u Prahy                        Veronika Mirovská           323613771       v.mirovska@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 5                      CÚ Praha D5                 K Vypichu 1086, 252 19 Rudná                             Martina Marková             311604252       m.markova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 6                      CÚ Praha D8                 Pražská 180, 250 66 Zdiby                                Vašková Eva                 296335251       e.vaskova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 7                      CÚ Praha D8                 Pražská 180, 250 66 Zdiby                                Vašková Eva                 296335251       e.vaskova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 8                      CÚ Praha D8                 Pražská 180, 250 66 Zdiby                                Vašková Eva                 296335251       e.vaskova@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 9                      CÚ Praha 2                  K Hrušovu 293/2, 102 00 Praha 10                         Hana Čermáková              281004360       cermakovah@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu 10                     CÚ Praha 2                  K Hrušovu 293/2, 102 00 Praha 10                         Hana Čermáková              281004360       cermakovah@cs.mfcr.cz
FÚ pro Prahu - Jižní Město          CÚ Praha D1                 Nupaky 148, 251 01 Říčany u Prahy                        Veronika Mirovská           323613771       v.mirovska@cs.mfcr.cz
FÚ v Praze - Modřanech              CÚ Praha D1                 Nupaky 148, 251 01 Říčany u Prahy                        Veronika Mirovská           323613771       v.mirovska@cs.mfcr.cz
FÚ v Benešově                       CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vlašimi                       CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Voticích                      CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Berouně                        CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 27280 Kladno                                    Dagmar Hradcová             312510216       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hořovicích                     CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 27280 Kladno                            Dagmar Hradcová             312510216       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kladně                         CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 272 80 Kladno                           Dagmar Hradcová             312510216       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Slaném                        CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 272 80 Kladno                           Dagmar Hradcová             312510216       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kolíně                         CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Českém Brodě                   CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kutné Hoře                     CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Čáslavi                        CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mělníce                        CÚ Mělník                   K přívozu 2604, 276 01 Mělník                            Kolářová Ludmila            315745225       l.kolarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kralupech nad Vltavou          CÚ Mělník                   K přívozu 2604, 276 01 Mělník                            Kolářová Ludmila            315745225       l.kolarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Neratovicích                   CÚ Mělník                   K přívozu 2604, 276 01 Mělník                            Kolářová Ludmila            315745225       l.kolarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mladé Boleslavi                CÚ Mladá Boleslav           Průmyslová 829, 293 06 Kosmonosy                         Cucová Radmila              326929028       r.cucova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mnichově Hradišti              CÚ Mladá Boleslav           Průmyslová 829, 293 06 Kosmonosy                         Cucová Radmila              326929028       r.cucova@cs.mfcr.cz
FÚ v Nymburku                       CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Poděbradech                    CÚ Kolín                    Polepská 4, 280 02 Kolín                                 Lenka Krupičková            321751230       l.krupickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Brandýse n.L.-St.Boleslavi     CÚ Mělník                   K přívozu 2604, 276 01 Mělník                            Kolářová Ludmila            315745225       l.kolarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Říčanech                       CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ Praha-západ                      CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 27280 Kladno                            Dagmar Hradcová             312510219       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ v Příbrami                       CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Dobříši                        CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Sedlčanech                     CÚ Benešov                  Jana Nohy 1237, 256 01 Benešov                           Jitka Mihaliková            317759251       j.mihalikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Rakovníku                      CÚ Kladno                   M. Horákové 227, 27280 Kladno                            Dagmar Hradcová             312510219       d.hradcova@cs.mfcr.cz
FÚ v Českých Budějovicích           CÚ České Budějovice         Vrbenská 2047/8, 370 21 České Budějovice                 Petra Spergerová            387932213       p.spergerova@cs.mfcr.cz
FÚ v Trhových Svinech               CÚ České Budějovice         Vrbenská 2047/8, 370 21 České Budějovice                 Petra Spergerová            387932213       p.spergerova@cs.mfcr.cz
FÚ v Týně nad Vltavou               CÚ České Budějovice         Vrbenská 2047/8, 370 21 České Budějovice                 Petra Spergerová            387932213       p.spergerova@cs.mfcr.cz
FÚ v Českém Krumlově                CÚ Český Krumlov            Plešivec 499, 381 11 Český Krumlov                       Iveta Zaymlová              380301352       i.zaymlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kaplici                        CÚ Český Krumlov            Plešivec 499, 381 11 Český Krumlov                       Iveta Zaymlová              380301352       i.zaymlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jindřichově Hradci             CÚ Jindřichův Hradec        Jiráskovo předměstí 635/III, 377 01 Jindřichův Hradec    Jitka Krátká                384340310       j.kratka@cs.mfcr.cz
FÚ v Dačicích                       CÚ Jindřichův Hradec        Jiráskovo předměstí 635/III, 377 01 Jindřichův Hradec    Jitka Krátká                384340310       j.kratka@cs.mfcr.cz
FÚ v Třeboni                        CÚ Jindřichův Hradec        Jiráskovo předměstí 635/III, 377 01 Jindřichův Hradec    Jitka Krátká                384340310       j.kratka@cs.mfcr.cz
FÚ v Pelhřimově                     CÚ Jihlava                  Střítež č.p.5, 588 11 Střítež u Jihlavy                  Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Humpolci                       CÚ Jihlava                  Střítež č.p.5, 588 11 Střítež u Jihlavy                  Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Pacově                         CÚ Jihlava                  Střítež č.p.5, 588 11 Střítež u Jihlavy                  Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Písku                          CÚ Tábor                    Chýnovská 2115, 390 02 Tábor                             Markéta Kochová             381792231       m.kochova@cs.mfcr.cz
FÚ v Milevsku                       CÚ Tábor                    Chýnovská 2115, 390 02 Tábor                             Markéta Kochová             381792231       m.kochova@cs.mfcr.cz
FÚ v Prachaticích                   CÚ Strakonice               Heydukova 1111, 386 01 Strakonice                        Bc. Markéta Matějková       383411768       m.matejkova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vimperku                      CÚ Strakonice               Heydukova 1111, 386 01 Strakonice                        Bc. Markéta Matějková       383411768       m.matejkova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Strakonicích                  CÚ Strakonice               Heydukova 1111, 386 01 Strakonice                        Bc. Markéta Matějková       383411768       m.matejkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Blatné                         CÚ Strakonice               Heydukova 1111, 386 01 Strakonice                        Bc. Markéta Matějková       383411768       m.matejkova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vodňanech                     CÚ Strakonice               Heydukova 1111, 386 01 Strakonice                        Bc. Markéta Matějková       383411768       m.matejkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Táboře                         CÚ Tábor                    Chýnovská 2115, 390 02 Tábor                             Markéta Kochová             381792231       m.kochova@cs.mfcr.cz
FÚ v Soběslavi                      CÚ Tábor                    Chýnovská 2115, 390 02 Tábor                             Markéta Kochová             381792231       m.kochova@cs.mfcr.cz
FÚ v Domažlicích                    CÚ Domažlice                Náměstí Míru 38, 344 01 Domažlice                        Blanka Bartoňová            379739112       b.bartonova@cs.mfcr.cz
FÚ v Horšovském Týně                CÚ Domažlice                Náměstí Míru 38, 344 01 Domažlice                        Blanka Bartoňová            379739112       b.bartonova@cs.mfcr.cz
FÚ v Chebu                          CÚ Cheb                     Májová 27, P.O.BOX 73, 350 99 Cheb                       Libuše Pekárová             354563233       l.pekarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Aši                            CÚ Cheb                     Májová 27, P.O.BOX 73, 350 99 Cheb                       Libuše Pekárová             354563233       l.pekarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mariánských Lázních            CÚ Cheb                     Májová 27, P.O.BOX 73, 350 99 Cheb                       Libuše Pekárová             354563233       l.pekarova@cs.mfcr.cz
FÚ v Karlových Varech               CÚ Karlovy Vary             Dubová 8, 360 04 Karlovy Vary                            Kateřina Procházková        353248251       k.prochazkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Ostrově                        CÚ Karlovy Vary             Dubová 8, 360 04 Karlovy Vary                            Kateřina Procházková        353248251       k.prochazkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Klatovech                      CÚ Klatovy                  Šumavského 180, 339 01 Klatovy                           Ing. Petr Šveňha            376526681       p.svenha@cs.mfcr.cz
FÚ v Horažďovicích                  CÚ Klatovy                  Šumavského 180, 339 01 Klatovy                           Ing. Petr Šveňha            376526681       p.svenha@cs.mfcr.cz
FÚ v Sušici                         CÚ Klatovy                  Šumavského 180, 339 01 Klatovy                           Ing. Petr Šveňha            376526681       p.svenha@cs.mfcr.cz
FÚ v Plzni                          CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ Plzeň-jih                        CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Blovicích                      CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Přešticích                     CÚ Plzeň                            Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ Plzeň-sever                      CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kralovicích                    CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Rokycanech                     CÚ Plzeň                    Domažlická 178, 314 58 Domažlice                         Marie Lodlová               377435114       m.lodlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Sokolově                       CÚ Karlovy Vary             Dubová 8, 360 04 Karlovy Vary                            Kateřina Procházková        353248251       k.prochazkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kraslicích                     CÚ Karlovy Vary             Dubová 8, 360 04 Karlovy Vary                            Kateřina Procházková        353248251       k.prochazkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Tachově                        CÚ Tachov                   T. G. Masaryka 1326, 347 01 Tachov                       Zdeňka Vojtová              374616340       z.vojtova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Stříbře                       CÚ Tachov                   T. G. Masaryka 1326, 347 01 Tachov                       Zdeňka Vojtová              374616340       z.vojtova@cs.mfcr.cz
FÚ v České Lípě                     CÚ Česká Lípa               ul. 5. května 813, 470 01 Česká lípa                     Tomáš Bobelák               487853065       bobelak@cs.mfcr.cz
FÚ v Novém Boru                     CÚ Česká Lípa               ul. 5. května 813, 470 02 Česká lípa                     Tomáš Bobelák               487853065       bobelak@cs.mfcr.cz
FÚ v Děčíně                         CÚ Děčín                    Husovo náměstí 111, 405 90 Děčín                         Jitka Volková               412709160       j.volkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Rumburku                       CÚ Děčín                    Husovo náměstí 111, 405 90 Děčín                         Jitka Volková               412709160       j.volkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Chomutově                      CÚ Chomutov                 Spořická 4751, 430 01 Chomutov                           Alena Bajtková              474610076       a.bajtkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kadani                         CÚ Chomutov                 Spořická 4751, 430 01 Chomutov                           Alena Bajtková              474610076       a.bajtkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jablonci nad Nisou             CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Tanvaldě                       CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Železném Brodě                 CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Liberci                        CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Frýdlantě                     CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Litoměřicích                   CÚ Ústí nad Labem           Přístavní 8, 400 07 Ústí nad Labem                       Romana Škaloudová           475258751       RSkaloudova@cs.mfcr.cz
FÚ v Libochovicích                  CÚ Ústí nad Labem           Přístavní 8, 400 07 Ústí nad Labem                       Romana Škaloudová           475258751       RSkaloudova@cs.mfcr.cz
FÚ v Roudnici nad Labem             CÚ Ústí nad Labem           Přístavní 8, 400 07 Ústí nad Labem                       Romana Škaloudová           475258751       RSkaloudova@cs.mfcr.cz
FÚ v Lounech                        CÚ Chomutov                 Spořická 4751, 430 01 Chomutov                           Alena Bajtková              474610076       a.bajtkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Podbořanech                    CÚ Chomutov                 Spořická 4751, 430 01 Chomutov                           Alena Bajtková              474610076       a.bajtkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Žatci                          CÚ Chomutov                 Spořická 4751, 430 01 Chomutov                           Alena Bajtková              474610076       a.bajtkova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mostě                          CÚ Most                     Obchodní 35, 434 01 Most                                 Renata Braumová             476140959       r.braumova@cs.mfcr.cz
FÚ v Litvínově                      CÚ Most                     Obchodní 35, 434 01 Most                                 Renata Braumová             476140959       r.braumova@cs.mfcr.cz
FÚ v Teplicích                      CÚ Most                     Obchodní 35, 434 01 Most                                 Renata Braumová             476140959       r.braumova@cs.mfcr.cz
FÚ v Bílině                         CÚ Most                     Obchodní 35, 434 01 Most                                 Renata Braumová             476140959       r.braumova@cs.mfcr.cz
FÚ v Ústí nad Labem                 CÚ Ústí nad Labem           Přístavní 8, 400 07 Ústí nad Labem                       Romana Škaloudová           475258751       RSkaloudova@cs.mfcr.cz
FÚ v Havlíčkově Brodě               CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ v Chotěboři                      CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ v Ledči nad Sázavou              CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hradci Králové                 CÚ Hradec Králové           Vážní ul. 1000, 500 03 Hradec Králové                    Dáša Vodehnalová            495540853       d.vodehnalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Novém Bydžově                  CÚ Hradec Králové           Vážní ul. 1000, 500 03 Hradec Králové                    Dáša Vodehnalová            495540853       d.vodehnalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Chrudimi                       CÚ Pardubice                Palackého 2659, 530 02 Pardubice                         Božena Černíková            466797317       b.cernikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hlinsku                        CÚ Pardubice                Palackého 2659, 530 02 Pardubice                         Božena Černíková            466797317       b.cernikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jičíně                         CÚ Hradec Králové           Vážní ul. 1000, 500 03 Hradec Králové                    Dáša Vodehnalová            495540853       d.vodehnalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hořicích                       CÚ Hradec Králové           Vážní ul. 1000, 500 03 Hradec Králové                    Dáša Vodehnalová            495540853       d.vodehnalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Nové Pace                      CÚ Hradec Králové           Vážní ul. 1000, 500 03 Hradec Králové                    Dáša Vodehnalová            495540853       d.vodehnalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Náchodě                        CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Broumově                       CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jaroměři                       CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Pardubicích                    CÚ Pardubice                Palackého 2659, 530 02 Pardubice                         Božena Černíková            466797317       b.cernikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Holicích                       CÚ Pardubice                Palackého 2659, 530 02 Pardubice                         Božena Černíková            466797317       b.cernikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Přelouči                       CÚ Pardubice                Palackého 2659, 530 02 Pardubice                         Božena Černíková            466797317       b.cernikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Rychnově nad Kněžnou           CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Dobrušce                       CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kostelci nad Orlicí            CÚ Náchod                   Českých bratří 488, 547 01 Náchod                        Žaneta Hofmanová            491410235       z.hofmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Semilech                       CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jilemnici                      CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ v Turnově                        CÚ Liberec                  České mládeže 1122, 460 03 Liberec                       Jitka Ouhelová              485218228       j.ouhelova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Svitavách                     CÚ Svitavy                  ul. Milady Horákové 375/12, 568 02 Svitavy               Bc. Helena Hertlová         461562704       h.hertlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Litomyšli                      CÚ Svitavy                  ul. Milady Horákové 375/12, 568 02 Svitavy               Bc. Helena Hertlová         461562704       h.hertlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Moravské Třebové               CÚ Svitavy                  ul. Milady Horákové 375/12, 568 02 Svitavy               Bc. Helena Hertlová         461562704               h.hertlova@cs.mfcr.cz
FÚ v Trutnově                       CÚ Trutnov                  Lužická 10, 541 01 Trutnov                               Blanka Jirmanová            499829254       b.jirmanova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Dvoře Králové nad Labem       CÚ Trutnov                  Lužická 10, 541 01 Trutnov                               Blanka Jirmanová            499829254       b.jirmanova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vrchlabí                      CÚ Trutnov                  Lužická 10, 541 01 Trutnov                               Blanka Jirmanová            499829254       b.jirmanova@cs.mfcr.cz
FÚ v Ústí nad Orlicí                CÚ Ústí nad Orlicí          T. G. Masaryka 897, 562 01 Ústí nad Orlicí               Eva Šichová                 465569235       e.sichova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vysokém Mýtě                  CÚ Ústí nad Orlicí          T. G. Masaryka 897, 562 01 Ústí nad Orlicí               Eva Šichová                 465569235       e.sichova@cs.mfcr.cz
FÚ v Žamberku                       CÚ Ústí nad Orlicí          T. G. Masaryka 897, 562 01 Ústí nad Orlicí               Eva Šichová                 465569235       e.sichova@cs.mfcr.cz
FÚ v Blansku                        CÚ Vyškov                   Nádražní 7, 682 01 Vyškov                                Jana Bánská,                517302406       j.banska@cs.mfcr.cz
FÚ v Boskovicích                    CÚ Vyškov                   Nádražní 7, 682 01 Vyškov                                Jana Bánská,                517302406       j.banska@cs.mfcr.cz
FÚ Brno I                           CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ Brno II                          CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ Brno III                         CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ Brno IV                          CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ Brno-venkov                      CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ v Ivančicích                     CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ v Tišnově                        CÚ Brno                     Řípská 9, 627 05 Brno-Slatina                            Dana Talašová               548139313       d.talasova@cs.mfcr.cz
FÚ v Břeclavi                       CÚ Břeclav                  Břetislavova 2, 690 95 Břeclav                           Irena Krutáková             519365230       i.krutakova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hustopečích                    CÚ Břeclav                  Břetislavova 2, 690 95 Břeclav                           Irena Krutáková             519365230       i.krutakova@cs.mfcr.cz
FÚ v Mikulově                       CÚ Břeclav                  Břetislavova 2, 690 95 Břeclav                           Irena Krutáková             519365230       i.krutakova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Zlíně                         CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054218       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Luhačovicích                   CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054218       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Otrokovicích                   CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054218       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Valašských Kloboukách         CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054218       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hodoníně                       CÚ Hodonín                  Brněnská 48, 695 01 Hodonín                              Ludmila Vybíralová          518304647       l.vybiralova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kyjově                         CÚ Hodonín                  Brněnská 48, 695 01 Hodonín                              Ludmila Vybíralová          518304647       l.vybiralova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Veselí nad Moravou            CÚ Hodonín                  Brněnská 48, 695 01 Hodonín                              Ludmila Vybíralová          518304647       l.vybiralova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jihlavě                        CÚ Jihlava                  Střítež č.p. 5, 588 11 Střítež u Jihlavy                 Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Telči                          CÚ Jihlava                  Střítež č.p. 5, 588 11 Střítež u Jihlavy                 Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Kroměříži                      CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054221       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Bystřici pod Hostýnem          CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054221       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Holešově                       CÚ Zlín                     Zarámí 4463, 762 34 Zlín                                 Hana Firychová              577054221       h.firychova@cs.mfcr.cz
FÚ v Prostějově                     CÚ Prostějov                Za Olomouckou ul., 796 02 Prostějov                      Jarmila Jankůjová           582401251       j.jankujova@cs.mfcr.cz
FÚ v Konici                         CÚ Prostějov                Za Olomouckou ul., 796 02 Prostějov                      Jarmila Jankůjová           582401251       j.jankujova@cs.mfcr.cz
FÚ v Třebíči                        CÚ Jihlava                  Střítež č.p. 5, 588 11 Střítež u Jihlavy                 Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Moravských Budějovicích        CÚ Jihlava                  Střítež č.p. 5, 588 11 Střítež u Jihlavy                 Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Náměšti nad Oslavou            CÚ Jihlava                  Střítež č.p. 5, 588 11 Střítež u Jihlavy                 Blažena Mácová              567109411       financni2163@cs.mfcr.cz
FÚ v Uherském Hradišti              CÚ Uherské Hradiště         Na Morávce 1037, 686 01 Uherské Hradiště                 Jiřina Vaculíková           572417250       j.vaculikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Uherském Brodě                 CÚ Uherské Hradiště         Na Morávce 1037, 686 01 Uherské Hradiště                 Jiřina Vaculíková           572417250       j.vaculikova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vyškově                       CÚ Vyškov                   Nádražní 7, 682 01 Vyškov                                Jana Bánská,                517302406       j.banska@cs.mfcr.cz
FÚ v Bučovicích                     CÚ Vyškov                   Nádražní 7, 682 01 Vyškov                                Jana Bánská,                517302406       j.banska@cs.mfcr.cz
FÚ ve Slavkově u Brna               CÚ Vyškov                   Nádražní 7, 682 01 Vyškov                                Jana Bánská,                517302406       j.banska@cs.mfcr.cz
FÚ ve Znojmě                        CÚ Znojmo                   28. října 7, 669 02 Znojmo                               Jana Řezníčková             515209451       reznickova@cs.mfcr.cz
FÚ v Moravském Krumlově             CÚ Znojmo                   28. října 7, 669 02 Znojmo                               Jana Řezníčková             515209451       reznickova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Žďáru nad Sázavou             CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ v Bystřici nad Pernštejnem       CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Velkém Meziříčí               CÚ Žďár nad Sázavou         Komenského 1786, 591 01 Žďár nad Sázavou                 Bc. Yvona Benešová          566694423       y.benesova@cs.mfcr.cz
FÚ v Bruntále                       CÚ Krnov                    Hobzíkova 11, 794 01 Krnov                               Kateřina Stojaníková        554684961       k.stojanikova@cs.mfcr.cz
FÚ v Krnově                         CÚ Krnov                    Hobzíkova 11, 794 01 Krnov                               Kateřina Stojaníková        554684961       k.stojanikova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Frýdku-Místku                 CÚ Frýdek-Místek            Slezská 765, 738 01 Frýdek-Místek                        Věra Valérie Vítová         558402252       v.v.vitova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Frýdlantě nad Ostravicí       CÚ Frýdek-Místek            Slezská 765, 738 01 Frýdek-Místek                        Věra Valérie Vítová         558402252       v.v.vitova@cs.mfcr.cz
FÚ v Třinci                         CÚ Frýdek-Místek            Slezská 765, 738 01 Frýdek-Místek                        Věra Valérie Vítová         558402252       v.v.vitova@cs.mfcr.cz
FÚ v Karviné                        CÚ Karviná                  Fryštátská 161/26, 733 01 Karviná-Fryštát                Jarmila Malcharová          596302251       j.malcharova@cs.mfcr.cz
FÚ v Bohumíně                       CÚ Karviná                  Fryštátská 161/26, 733 01 Karviná-Fryštát                Jarmila Malcharová          596302251       j.malcharova@cs.mfcr.cz
FÚ v Českém Těšíně                  CÚ Karviná                  Fryštátská 161/26, 733 01 Karviná-Fryštát                Jarmila Malcharová          596302251       j.malcharova@cs.mfcr.cz
FÚ v Havířově                       CÚ Karviná                  Fryštátská 161/26, 733 01 Karviná-Fryštát                Jarmila Malcharová          596302251       j.malcharova@cs.mfcr.cz
FÚ v Orlové                         CÚ Karviná                  Fryštátská 161/26,         733 01 Karviná-Fryštát                Jarmila Malcharová          596302251       j.malcharova@cs.mfcr.cz
FÚ v Novém Jičíně                   CÚ Mošnov                   Areál letiště, 742 51 Mošnov                             Naděžda Smazová             556768552       n.smazova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Fulneku                       CÚ Mošnov                   Areál letiště, 742 51 Mošnov                             Naděžda Smazová             556768552       n.smazova@cs.mfcr.cz
FÚ v Kopřivnici                     CÚ Mošnov                   Areál letiště, 742 51 Mošnov                             Naděžda Smazová             556768552       n.smazova@cs.mfcr.cz
FÚ v Olomouci                       CÚ Olomouc                  Sladkovského 37, 772 11 Olomouc                          Jana Sedláčková             585112228       jana.sedlackova@cs.mfcr.cz
FÚ v Litovli                        CÚ Olomouc                  Sladkovského 37, 772 11 Olomouc                          Jana Sedláčková             585112228       jana.sedlackova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Šternberku                    CÚ Olomouc                  Sladkovského 37, 772 11 Olomouc                          Jana Sedláčková             585112228       jana.sedlackova@cs.mfcr.cz
FÚ v Opavě                          CÚ Opava                    Krnovská 73, 746 01 Opava                                Jana Durajová               553753650       j.durajova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hlučíně                        CÚ Opava                    Krnovská 73, 746 01 Opava                                Jana Durajová               553753650       j.durajova@cs.mfcr.cz
FÚ Ostrava I                        CÚ Ostrava                  Vítkovická 1, 700 39 Ostrava                             Hana Feyerová               596663998       h.feyrerova@cs.mfcr.cz
FÚ Ostrava II                       CÚ Ostrava                  Vítkovická 1, 700 39 Ostrava                             Hana Feyerová               596663998       h.feyrerova@cs.mfcr.cz
FÚ Ostrava III                      CÚ Ostrava                  Vítkovická 1, 700 39 Ostrava                             Hana Feyerová               596663998       h.feyrerova@cs.mfcr.cz
FÚ v Přerově                        CÚ Přerov                   Tržní 5, 750 00 Přerov                                   Libuše Coufalová            581706253       l.coufalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Hranicích                      CÚ Přerov                   Tržní 5, 750 00 Přerov                                   Libuše Coufalová            581706253       l.coufalova@cs.mfcr.cz
FÚ v Šumperku                       CÚ Šumperk                  M. R. Štefánika 20, 787 01 Šumperk                       Hana Hašová                 583313151       h.hasova@cs.mfcr.cz
FÚ v Jeseníku                       CÚ Šumperk                  M. R. Štefánika 20, 787 01 Šumperk                       Hana Hašová                 583313151       h.hasova@cs.mfcr.cz
FÚ v Zábřehu                        CÚ Šumperk                  M. R. Štefánika 20, 787 01 Šumperk                       Hana Hašová                 583313151       h.hasova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Vsetíně                       CÚ Valašské Meziříčí        Hranická 93, 757 01 Valašské Meziříčí                    Marta Mocňáková             571757851       m.mocnakova@cs.mfcr.cz
FÚ v Rožnově pod Radhoštěm          CÚ Valašské Meziříčí        Hranická 93, 757 01 Valašské Meziříčí                    Marta Mocňáková             571757851       m.mocnakova@cs.mfcr.cz
FÚ ve Valašském Meziříčí            CÚ Valašské Meziříčí        Hranická 93, 757 01 Valašské Meziříčí                    Marta Mocňáková             571757851       m.mocnakova@cs.mfcr.cz
FŘ pro hlavní město Prahu           CŘ Praha                    Washingtonova 7, 113 54 Praha 1                          Petra Fialová               261004260       p.fialova@cs.mfcr.cz
FŘ v Praze                          CŘ Praha                    Washingtonova 7, 113 54 Praha 1                          Petra Fialová               261004260       p.fialova@cs.mfcr.cz
FŘ v Českých Budějovicích           CŘ České Budějovice         Kasárenská 6/1473, 370 21 České Budějovice               Iva Syrová                  386714258       i.syrova@cs.mfcr.cz
FŘ v Plzni                          CŘ Plzeň                    Ant. Uxy 11, P.O. BOX 88, 303 88 Plzeň 1                 Mgr. Bc. Jan Herian         377204202       herian@cs.mfcr.cz
FŘ v Ústí nad Labem                 CŘ Ústí nad Labem           E. Krásnohorské 2378/24, 400 11 Ústí nad Labem 11        Barbora Miláčková           475667375       b.milackova@cs.mfcr.cz
FŘ v Hradci Králové                 CŘ Hradec Králové           Bohuslava Martinů 1672/8a, 501 01 Hradec Králové         Jitka Balcarová             495756218       j.balcarova@cs.mfcr.cz
FŘ v Brně                           CŘ Brno                     Koliště 21, 601 44 Brno                                  Ing. František. Brázda      545549256       f.brazda@cs.mfcr.cz
FŘ v Ostravě                        CŘ Ostrava                  Nám. Sv. Čecha 8, 702 09 Ostrava                         Ing. Jana Doubravská        596270359       j.doubravska@cs.mfcr.cz
---------------------------------- --------------------------- ------------------------------------------------ ---------------------------------- -------------------------------------------                                                                                                                                                                       


 
Příloha 3
Vzory tiskopisů předávacích protokolů pokutových bloků































 
Příloha 4
Seznam pokutových bloků určených po 1. 1. 2011 k fyzické likvidaci
Bloky na pokuty ukládané dle § 37a zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů
------------------ -----------------------------------------------------------------
Sklad.      MFin    Název tiskopisu
číslo
------------------ -----------------------------------------------------------------
26 6121     6 121   Bloky v hodnotě 50,- Kč na pokuty ukládané dle § 37a zákona
                    č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších
                    předpisů
------------------ -----------------------------------------------------------------
26 6122     6 122   Bloky v hodnotě 100,- Kč na pokuty ukládané dle § 37a zákona
                    č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších
                    předpisů
------------------ -----------------------------------------------------------------
26 6123     6 123   Bloky v hodnotě 500,- Kč na pokuty ukládané dle § 37a zákona
                    č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších
                    předpisů
------------------ -----------------------------------------------------------------
26 6124     6 124   Bloky v hodnotě 1 000,- Kč na pokuty ukládané dle § 37a zákona
                    č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších
                    předpisů
------------------ -----------------------------------------------------------------
 
Příloha 5
Vzor tiskopisu pro vyúčtování pokutových bloků






Související dokumenty