Zveme vás na Konferenci mezinárodní daňové optimalizace!

Vydáno: 2 minuty čtení

Srdečně vás zveme na událost, která navazuje na předchozí tři úspěšné ročníky konference k transferovým cenám. Bude obsahově výrazně rozšířená a nese název Konference mezinárodní daňové optimalizace.
Kde je hranice mezi legitimní daňovou optimalizací a daňovým trestným činem? Jak vnímají mezinárodní daňovou optimalizaci zákonodárci, správci daně a daňoví poradci? To a mnohem víc se dozvíte na naší konferenci!

Kdy a kde?

Datum: 15. 5. 2024

Místo konání: JUST HOME, Praha 3 Vinohrady; nebo online přes MS Teams

Kapacita pro prezenční účast je omezená. Rezervujte si své místo včas!

Obsah konference

Nejen nedávno schválený konsolidační balíček přispěl ke zpřísnění pravidel pro možné daňové optimalizace. Evropská unie spolu s národními státy neustále omezují prostor pro legální daňové praktiky, kterou mohou společnosti využívat pro snížení své daňové povinnosti. Kde je hranice mezi legitimní daňovou optimalizací a daňovým trestným činem? Jak vnímají mezinárodní daňovou optimalizaci zákonodárci, správci daně a daňoví poradci? Zúčastněte se naší jedinečné konference!

Cíl konference

Cílem konference je poskytnout účastníkům praktické znalosti problematiky daňových optimalizací. Během konference budeme diskutovat, kde se nachází hranice mezi legální optimalizací a zakázaným daňovým únikem. V dopolední části se během odborných prezentací seznámíte s platnou legislativou v této oblasti a související judikaturou. Během odpoledne pak bude následovat moderovaná diskuse, během které můžete našim panelistům klást otázky z publika.

Konferencí vás (nejen) v roli moderátora provede Michal Jelínek, partner V4 Group CZ.

>>> Podrobný program a možnost přihlášení <<<