Umělá inteligence v daňovém poradenství – zveme vás na konferenci!

Vydáno: 2 minuty čtení

Srdečně vás zveme na konferenci pořádanou Komorou daňových poradců s názvem „Umělá inteligence v daňovém poradenství“. Tahle unikátní akce, která se bude konat 8. října 2024, vám poskytne nepostradatelnou odbornou podporu při výkonu profese daňového poradce a zprostředkuje vám přehled o nejnovějších technologických produktech včetně využití umělé inteligence.

Kdy a kde?

Datum a čas: 8. 10. 2024, 09:30 – 17:30

Místo konání: Teplická 492/19, Praha, hotel DUO; nebo online

Obsah konference

Zkušenosti a doporučení pro poradce i poradenské firmy
Cílem panelu je seznámit účastníky s nejnovějšími trendy a očekáváními v oblasti umělé inteligence, podělit se s ostatními o zkušenosti se zaváděním chytrých řešeních do práce poradenských kanceláří nebo u klientů a nastínit možný další vývoj v regulaci AI.

„Institucionální“ zkušenosti s digitalizací a s nástroji umělé inteligence
Digitalizace finanční správy může zásadně změnit daňové procesy ve firmách i postavení daňových poradců. Co chystá finanční správa v oblasti digitalizace a jak využívá nástroje umělé inteligence?
Jak může umělá inteligence pomoci daňovým poradcům s vytěžováním informací a jak může být prospěšná při propagaci daňového poradenství. Zkušenosti Komory v této oblasti budou představeny formou praktických ukázek a příkladů.

Zkušenosti a očekávání pro využití umělé inteligence pro práci daňového poradce
Jak ovlivňují nástroje umělé inteligence daňové poradce, právníky, auditory a účetní? Dokážeme odhadnout budoucí vývoj a potenciál umělé inteligence v daňovém poradenství? Jaké jsou příležitosti v budoucím technologickém pokroku a kde číhá nebezpečí a jaké jsou limity umělé inteligence při práci daňových poradců? I o tom budou účastníci panelu diskutovat a prezentovat své pohledy na téma AI.

>>> Podrobný program a možnost přihlášení <<<