Proč bych se měl registrovat?

Co vše nabízí bezplatná Demo licence aplikace DAUČ?

Neregistrovaní návštěvníci DAUČ mohou zobrazit pouze omezené množství dokumentů z neplacené části obsahu. Pro přístup k dalšímu bezplatnému obsahu je třeba se registrovat prostřednictvím jednoduchého formuláře.

Registrace vám umožní prohlížení odborných článků, které pravidelně zpřístupňujeme zdarma, dále možnost zasílání newsletteru či notifikací na nově přidané dokumenty. S registrací máte možnost získat 10denní testovací Demo licenci do veškerého placeného obsahu aplikace DAUČ, tzn. v hodnotě naší nejžádanější verze MASTER. Nezbytnou podmínkou aktivace tohoto přístupu je zadání vašeho telefonního čísla při procesu registrace.

Chci Demo licenci ZDARMA

 

Garance odborné kvality

Většina článků prochází pečlivou kontrolou našich odborných garantů. Autory článků jsou naši přední specialisté v oboru >>>

Provázanost článků na předpisy

Autorské články jsou přímo provázané na zmiňované předpisy, můžete si tak ihned ověřit přímo znění daného zákona.

Legislativa zdarma

Na DAUČ máte k dispozici rozsáhlou databázi právních předpisů. U konkrétního předpisu naleznete výpis souvisejících článků, ev. i koordinačních výborů KDP a MF – podívejte se například na zákon o dani z přidané hodnoty.

Termínový kalendář

V Kalendáři naleznete přehled nejdůležitějších termínů pro daně a účetnictví, včetně tipů a doporučení.

Měsíční newsletter s výběrem článků zdarma

Registrací na DAUČ budete automaticky přihlášeni k odběru pravidelného měsíčního newsletteru s redakčním výběrem aktuálních článků zdarma, upozorněním na novinky nebo na důležité události v oboru.