PREMIUM PRO TÝMY

Verze Premium pro větší týmy či v kombinaci s jinými předplatnými za zvýhodněnou cenu – vytvoříme nabídku přesně pro vás!

Jste společnost s více zaměstnanci a s rozsáhlou daňovou či účetní agendou?

Nabízíme vám výhodné multilicenční předplatné verze PREMIUM.

Mají vaši zaměstnanci různorodou agendu a vyhovovaly by jim v kombinaci s verzí PREMIUM i jiné verze předplatného služby DAUČ?

Připravíme vám výhodnou nabídku na míru přesně podle vašich požadavků.

 

Chci připravit nabídku PREMIUM PRO TÝMY

V případě zájmu o Premium pro týmy nám zanechte vaše kontaktní informace.

Časté otázky

  • Jak mohu spravovat multilicence?

    Spravovat multilicence neboli více licencí, které vlastní jedna společnost, může správce této společnosti (admin) v sekci Můj profil, kde může licence přiřazovat nebo odebírat ostatním členům. Může také nakupovat další licence a zasílat pozvánky novým členům – více se dočtete v Nápovědě.

  • Kteří autoři píší pro aplikaci DAUČ

    Na portálu uveřejňujeme především články od našich renomovaných autorů – daňových poradců velkých poradenských firem, ale i individuálních autorit z oboru, a samozřejmě i z řad zástupců státní správy.

    Můžeme se pochlubit významnými jmény jako například JUDr. Eva Benešová, LL.M., Ing. Pavel Běhounek, Ing. Zdenka Cardová, Ing. Martin Děrgel, Mgr. Ing. Alena Dugová, Ing. Tomáš Hajdušek, Mgr. Tomáš Rozehnal, Ph.D., JUDr. Bořivoj Šubrt, Ing. Jiří Vychopeň, Ing. Vladimír Zdražil.

    Odbornými garanty našeho obsahu jsou specialisté JUDr. Ing. Lubomír Janoušek, Ing. Ivana Pilařová, Ing. Ladislav Pitner, Ing. Bc. Marcel Pitterling, Ph.D.