Co nabízí DAUČ

Dopřejte si dostatek spánku i týden před uzávěrkou! Aplikace DAUČ | Expert na daně a účetnictví vyřeší vaše otázky ohledně aktuální legislativy a nabídne praktický postup, podle kterého zvládnete nové úkoly správně hned napoprvé.

Jste předplatitelem některého z časopisů a chcete aktivovat svoje předplatné aplikace DAUČ? Napište nám na redakce@dauc.cz, rádi vám poradíme!

Garance odborné kvality

Na tvorbě obsahu spolupracujeme s těmi nejlepšími v oboru. Naši autoři jsou předními odborníky na daně a účetnictví z renomovaných poradenských kanceláří, ale i ze státní správy nebo akademické sféry. Články pro vás píšou srozumitelně, prakticky a čtivě, abyste v nich vždy našli potřebnou odpověď. >>>

 

Provázanost článků na předpisy

Autorské články jsou přímo provázané na zmiňované předpisy, můžete si tak ihned ověřit přímo znění daného zákona. Důraz na správnost a ověřitelnost informací je pro nás klíčová. Spolupracujeme proto s právním systémem ASPI, ze kterého čerpáme právní předpisy. Naši autoři mají pro své články vždy oporu v zákoně.

 

Expertní poradna: Na váš dotaz odpoví naši specialisté

V rámci předplatného aplikace DAUČ můžete našim autorům posílat vlastní odborné dotazy, když si potřebujete například ověřit svůj postup. Máte také přístup do kompletní databáze expertních odpovědí. >>>

 

Legislativa a komentáře

V aplikaci DAUČ máte k dispozici rozsáhlou databázi právních předpisů. U konkrétního předpisu naleznete výpis souvisejících článků, ev. i pokynů, informací, důvodových zpráv nebo koordinačních výborů KDP a MF – podívejte se například na zákon o dani z přidané hodnoty.
K dispozici máte také celou knihovnu autorských komentářů od renomovaných odborníků (celkem k 25 předpisům), které vydává společnost Wolters Kluwer ČR (ať už knižně či elektronicky). Dostupnost komentářů je v závislosti na verzi předplatnéhoHodnota celé kolekce činí několik tisíc Kč. Ke kterým předpisům jsou dostupné komentáře?

Chytré vzory

Chytré vzory aplikace DAUČ jsou interaktivní dokumenty, které si můžete vyplnit podle vašich potřeb a použít pro komunikaci se správcem daně – od oznámení, přes žádosti, stížnosti či podněty, nechybí ani plná moc nebo reakce na výzvu. >>>

 

Navigátory v daňových procesech

Další praktický nástroj aplikace DAUČ jsou navigátory – vaši průvodci daňovými procesy. Unikátní interaktivní zobrazení složitých postupů a procesů z jednotlivých daňových oblastí, a to formou přehledné grafiky s výkladem propojeným na aktuální předpisy, komentáře, judikaturu a další zdroje. >>>

Účtová osnova

Náš výklad účtové osnovy obsahuje praktické informace k použití jednotlivých tříd a skupin, včetně názorných příkladů. Jak pracovat s účtovou osnovou? Podívejte se na krátké video!

Týdeník DAUČ: Novinky s přidanou hodnotou

Každý týden vypracujeme pro naše předplatitele shrnutí nejdůležitějších událostí z téměř 50 tuzemských zdrojů. Všechny důležité novinky včetně zdrojových odkazů dostanete každou středu shrnuté do přehledného čtení, které vám zabere jenom pár minut. Proč si týdeník nenechat ujít?